Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Canex Group Limited
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Agent de vulcanizare cauciuc PDM (HVA-2)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agent de vulcanizare cauciuc PDM (HVA-2)

Fiind un fel de agent de vulcanizare cauciuc multifuncţionale, PDM este utilizat ca agent de vulcanizare şi cocuring agent pentru sistemul de peroxid în procesul de cauciuc. De asemenea, este utilizat ca agent de antiscorching şi increaser viscozitate. Acesta nu este aplicabilă numai din cauciuc toate-scop, dar, de asemenea, din cauciuc de specialitate şi sistemul combinaţie de cauciuc şi din material plastic.

În cauciuc natural, atunci când este utilizat împreună cu sulf, se poate preveni sulfuration din mers, perfecţionarea căldură şi rezistenţă oxidantion, reducerea pyrogenesis, îmbunătăţirea aderenţei dintre pneu şi corzi din cauciuc, precum şi modul de cauciuc vulcanizat. Când este folosit în cauciuc umăr şi a întrerupătoarelor de perne pentru anvelope de camioane, se rezolva problema dificil de umăr gol pentru anvelope de camioane oblică. Este de asemenea folosit în produsele groase de cauciuc natural şi cauciuc alte mărfuri diverse.

Când este utilizat ca agent de cocuring din cauciuc neopren (CR), cauciuc polietilenă clorosulfonată (CSM), cauciuc stiren-butadienă (SBR), cauciuc acrilonitril-butadienă (BNR), cauciuc izopren (IR), cauciuc butil (IIR), cauciuc bromobutyl, cauciuc acrilic (ACM), cauciuc siliconic (SI), precum şi alte cauciuc, PDM pot îmbunătăţi performanţa în mod eficient de corelare şi rezistenţă la căldură. Acesta este aplicabil sistemul de vulcanizare la temperaturi ridicate arată efect asupra reducerii eficiente de compresie deformare permanentă, precum şi valoarea utilizarea de peroxid, prevenind cauciuc brut din dogoritor în timpul procesului, îmbunătăţirea aderenţei între puterea de cauciuc brut si cablul de anvelope sau metal.

PDM este un fel de agent de sulfurless vulcanizare. Când este folosit în cauciuc prin cablu, se pot substitui vulcanizare sulfurized agent cum ar fi tipul de tiazol, tiuram şi altele, care rezolva innegrind din sârmă de cupru şi cupru aparat electronic, deoarece au contact cu vulcanizare sulfurized pentru a produce agent de sulfurat de cupru.
Din Gura in Gura